Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

05. 11. 2022. 23:36 >> 23:39

TEKVONDO

Gordana Džaković najbolja mlađa kadetkinja u Evropi

Na Evropskom tekvondo prvenstvu za mlađe kadete odrćanom u Bukureštu 5. novembra, članovi TKD Durmitor -Vrhnika, jedanaestogodišnja Gordana Džaković i njen klupski drug Viktor Golubović, sa trenerom Zinedinom Bećovićem, osvojili su dvije medalje.

Džaković je postala šampion Evrope poslije tri pobjede osvajanjem zlatne medalje, a Golubović je osvojio bronzanu medalju.

Na prvenstvu pod okriljem Evropske tekvondo unije i u organizaciji Rumunske tekvondo federacije su učestvovale 23 zemlje.

"Konkurencija je bila jaka ali su se naši takmičari dobro borili i ovo je jediina zlatna medalja crnogorskih takmičara sa ovog Evropskog prvenstva. To su djeca koja dolaze redovno na treninge i žele da nauče i takmiče se. Ovo je osma zlatna medalja Džakovićke i prva evropska a druga evropska medalja Goluboviću", rekao je trener Bećović.

Sada im predstoji Balkansko prvenstvo u decembru.

"Od 1. januara njih dvoje ulaze u kadete gdje će se boriti na više turnira G/E klase za kadetske bodove za svjetska i evropska kadetska prvenstva", kazao je Bećović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније