Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

С.В.

16. 11. 2022. 20:42 >> 20:40

ŠANSA PROTIV DANSKE I S.MAKEDONIJE

Joksimović: Grupa po mjeri

Selektor crnogorskih odbojkaša Ivan Joksimović kazao je da je grupa na Evropskom prvenstvu po mjeri, te da protiv Sjeverne Makedonije i Danske treba tražiti šasnu za plasman u nokaut fazu.

Naša selekcija će igrati u Skoplju, u grupi sa domaćinom Sjevernom Makedonijom, Poljskom, Holandijom, Češkom i Danskom.

Šampionat će se održati od 28. avgusta do 16. septembra iduće godine.

"Grupa nam je po mjeri, jer su Poljaci apsolutni favoriti, a Holandiju i Češku dobro pozanejmo i možemo da igramo sa ljima. Protiv Danske i Sjeverne Makedonije ćemo tražiti šansu za prolaz dalje", kazao je Joksimović.

Selektora posebno raduje što su svi igrači standardni u svojim klubovima.

"Pratimo sve igraće, raduje me da su svi standardi u svojim klubovima. Važan je i momenta "Srebrne lige", tu bi imali šest utakmice i to bi nam pomoglo za pripremu Evropskog prvenstva", zaključio je selektor.

Šampionat Evrope organizuju četiri zemlje - Italija, Bugarska, Sjeverna Makedonija i Izrael.

Plasman u osminu finala izboriće po 4 reprezentacije iz svake grupe, a potom slijede utakmice u četvrtfinalu, polufinalu, kao i mečevi za treće mjesto i finale.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније