Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

[ M.L.B. ]

21. 11. 2022. 12:50 >> 12:48

UGOVOR O SPONZORSTVU

"One" od danas - Olimpijska mreža Crne Gore

Crnogorski olimpijski komitet danas je potpisivanjem Ugovora o sponzorstvu udružio snage sa prvim mobilnim operatorom u Crnoj Gori. Time će kompanija “One”, kao dio mađarske infokomunikacione grupe 4iG Plc, od danas biti zvanična mreža olimpijskog tima Crne Gore, sve do Olimpijskih igara u Parizu 2024. godine.

Predsjednik COK-a Dušan Simonović istakao je da je kao regionalni lider u telekomunikacijama, nakon promjene imena i ribrendinga, ova kompanija pokazala razumijevanje za sport. On je dodao da će kroz ovo partnerstvo biti unaprijeđene pripreme sportista pod okriljem Međunarodnog i Evropskog olimpijskog komiteta, ali i da će zajedničkim snagama raditi na promociji olimpizma i vrijednosti koje on baštini.

“Logo kompanije ONE, broj jedan, najinspirativniji je broj u svijetu sporta, a danas taj jedan, postaje član našeg tima!”, zaključio je Simonović u svom obraćanju.

Izvršni direktor kompanije One Branko Mitrović istakao je da ih sa COK-om povezuju zajedničke vrijednosti.

“To je podrška onome što je važno za Crnu Goru i njene građane, razvoju sporta u duhu olimpijskih vrijednosti – uvažavanja drugih, prijateljstva i zajedništva”, kazao je Mitrović.

Crnogorska olimpijka Marija Vuković kazala je da je raduje što je kompanija One prepoznala misiju koju širi Crnogorski Olimpijski komitet, i što će u narednom periodu zajedno promovisati sport i olimpizam u Crnoj Gori.

“Osim što sam vjerna korisnica One mreže, One i ja smo pioniri u svojim oblastima– oni su prva mobilna mreža u Crnoj Gori, a ja sam Crnoj Gori donijela prvo olimpijsko finale u atletici! Uvjerena sam da će nas ovo partnerstvo još više osnažiti da zajedno dostižemo nove visine, nove rekorde i rezultate za ponos!”, istakla je Vuković.

Nada crnogorskog boksa Bojana Gojković istakla je zahvalnost COK-u koji, kako je rekla, uvijek prepozna kako sportske nade, tako i prave partnere. Ona je istakla da poput Marije i kompanije One, nakon osvojenog srebra, sada teži broju jedan, ali i nadu da će ostvariti svoj san i Crnu Goru predstavljati hrabro i ponosno na Olimpijskim igrama.

Saradnju koja danas otpočinje svoj put, COK i One posvetiće brojnim društveno odgovornim projektima. U tom kontekstu, oni su naglasili da je danas, u vremenu kada djeca provode veliki dio slobodnog vremena u pasivnoj zabavi, više nego ikada ranije važna popularizacija sporta. O činjenici da put uspješnih sportista počinje u ranom uzrastu, svjedoče olimpijci, ali i juniori i juniorke crnogorskog sporta.

“Voljela bih da sport bude omogućen djeci I mladima. On gradi volju i karakter, uči fer-play-u, pozitivno utiče na samopouzdanje. Mi ćemo sve do Olimpijade uz One biti tu za njih, u namjeri da popularizujemo sport!”, kazala je Milena Jovanović.

“Sport je moj život. A svoj djeci želim da sport bude makar dio njihovog života. Da bude više zastupljen u školama, da uživamo u toj igri, da na terenu učimo da pobjeđujemo i da gubimo, da poštujemo protivnike. Voljeli bismo da svaka škola u Crnoj Gori opet ima kros. Vjerujem da ćemo do Igara sa timom iz kompanije One upravo raditi na tome”, riječi su Petra Liješevića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније