Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Л.В. [ Beta ]

07. 12. 2022. 13:51   >>  08. 12. 2022. 17:26

FINALE U OREGONU

Sljedeće godine 15 mitinga Dijamantske lige

Takmičenje u Dijamantskoj ligi sljedeće godine odvijaće se u 15 atletskih mitinga, a finale će se održati u Judžinu u Oregonu, saopštili su danas organizatori.

Miting u Šleziji u Poljskoj, koji je ove godine zamijenio takmičenja u Kini, ulazi u kalendar za narednih pet godina.

U Kini će se održati dva mitinga, u Šangaju i Šenženu, uprkos tome što su u zemlji otkazana sva međunarodna sportska takmičenja zbog korona virusa.

Sezona će početi 5. maja u Dohi, zatim će se takmičenje nastaviti 28. maja u Rabatu, 2. juna u Rimu, a 9. juna u Parizu. Najbolji atletičari takmičiće se 15. juna u Oslu, dvije nedjelje kasnije u Lozani, a 2. jula u Stokholmu.

Miting u Šleziji na programu je 16. jula, 21. jula održaće se takmičenje u Monaku, a dva dana kasnije u Londonu. U Kini su dva mitinga, u Šangaju će biti održan 29. jula, a 3. avgusta u Šenženu.

Takmičenje u Cirihu održaće se 31. avgusta, u Briselu 8. septembra, a dvodnevno završno takmičenje na programu je 16. i 17. septembra u Judžinu u Oregonu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније