Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

С.В. [ OSCG ]

22. 12. 2022. 11:50 >> 11:46

ZA 2022. GODINU

Odbojkaški savez uručio priznanja najboljima

Odbojkaški savez Crne Gore uručio priznanja najboljim i najperspektivnijim odbojkašima i odbojkašicama, kao i najboljim trenerima u domaćem prvenstvu za 2022. godinu.

Priznanja najboljima uručio je predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore Cvetko Pajković.

“Godina u kojoj smo ostvarili dva plasmana na Evropsko prvenstvo, seniori treći put zaredom i mlađi seniori (U22) prvi put i plasman među osam reprezentacija. Zahvaljujući našim partnerima iz Jugopetrola poslije dvije godine pauze prouzrokovane Kovid pandemijom, krenula je i “EKO mini odbojka”, projekat koji ove godine okuplja preko 800 djece uzrasta od 9 do 12 godina. Superliga za odbojkaše i odbojkašice nikad neizvjesnija i kvalitetnija, dala je i ovogodišnje najbolje i najperspektivnije kojima čestitam na izboru, na ostvarenim rezultatima sa željom da to potvrde i u predstojećim reprezentativnim i klupskim nastupima”, kazao je Cvetko Pajković, predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Za najboljeg odbojkaša u domaćem prvenstvu izabran je Blažo Milić (Budva/Makabi, Izrael), za najboljeg u inostranstvu Marko Bojić (Al Nasr, Saudijska Arabija), najperspektivniji je Rastko Milenković (Budva), dok je najbolji trener u domaćem prvenstvu Miloš Marković (Budva).

Za najbolju odbojkašicu u domaćem prvenstvu za 2022. godinu izabrana je Teodora Čavić (Galeb Liko Soho Group), najbolja odbojkašica u inostranstvu je Nikoleta Perović (Konsolini, Italija) najperspektivnija je Lara Jovović (Morača), a najbolji trener u domaćem prvenstvu za odbojkašice je Petar Koković (Galeb Liko Soho Group).

Priznanja će naknadno biti uručena Blažu Miliću, Marku Bojiću i Nikoleti Perović, koji zbog klupskih obaveza nisu bili u mogućnosti da prisustvuju dodjeli.

Rastko Milenković je izabran za najperspektivnijeg odbojkaša Crne Gore za 2022. godinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније