Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Н.Р. [ Beta ]

25. 02. 2023. 14:05 >> 14:00

LOŠI USLOVI

Otkazan ženski spust u Kran Montani

Trka spusta za skijašice u Svjetskom kupu, koja je danas trebalo da bude održana u švajcarskoj Kran Montani, otkazana je zbog loših vremenskim uslova i loših uslova na stazi.

Početak trke je prvo pomjeren za dva sata zbog guste magle, ali je deset minuta prije njenog starta i definitivno otkazana "zbog opasnih uslova na stazi", navela je Međunarodna skijaška federacija.

Spust je sada zakazan za nedjelju umesto ranije planiranog superveleslaloma, saopštili su organizatori.

Do kraja sezone Svjetskog kupa ostale su još dvije trke spusta, a trenutno vodeća u ovoj disciplini je italijanska skijašica Sofija Gođa. Ona ima 480 bodova, ispred Slovenke Ilke Štuhec koja je sakupila 372.

Amerikanka Mikaela Šifrin, koja je odlučila da preskoči trke u Kran Montani, ubjedljivo je prva u generalnom poretku Svjetskog kupa sa 1.697 bodova, a iza nje slijede Slovakinja Petra Vlhova (966) i švajcarska skijašica Lara Gut Behrami (906).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније