Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Нена Бошковић

27. 02. 2023. 13:56   >>  13:49

NLB WHEEL REGIONALNA LIGA

Završen treći turnir regionalne lige košarke u kolicima

U subotu 25. februara Podgorica je bila domaćin trećeg turnira regionalne lige košarke u kolicima. Klub domaćin i organizator je bio naš klub košarke u kolicima KK OSI Paramont iz Podgorice.

Turnir se odigrao u dvorani Univerzitetskog sportskog centra i pored naše ekipe, okupio je najbolje ekipe iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije.

Na trećem turniru ekipa Paramonta iz Podgorice imala je najteže protivnike, dvije najjače ekipe iz Bosne i Hercegovine, koje važe za apsolutne favorite lige.

Paramont je u prvoj utakmici poražen od Zmaja iz Gradačca 75:60, dok je u drugoj utakmici izgubio od Vrbasa iz Banja Luke 64•53.

U utakmici za koju možemo da kažemo da je finale prije finala Vrbas je trijumfovao nad ekipom Zmaja iz Gradačca rezultatom 88:77.

Pobjedu na podgoričkom turniru zabilježio je i Parasport Slovenia protiv Crvene zvezde iz Beograda 71:39.

Glavni sponzor ovog regionalnog takmičenja je NLB group i prema riječima Predsjednika KK OSI Paramont ova liga bi od sljedeće sezone trebala da bude u sastavu regionalne ABA košarkaške lige.

Četvrti NLB WHEEL turnir biće odigran 19. marta u Gradačcu, gdje se ekipa iz Crne Gore susrijeće sa ekipom iz Slovenije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније