Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Л.К. [ Mina ]

04. 03. 2023. 16:44 >> 16:50

SENIORSKI PRVACI U ATLETICI

Pejović ponovo najbolja, slavio i Kukuličić

Članica Atletskog kluba Nikšić, Slađana Pejović i Miljan Kukuličić iz barskog Mornara osvojili su titule seniorskog prvaka Crne Gore u krosu.

Pejović je u Nikšiću, u trci na tri hiljade metara, trijumfovala ispred članica Milenijuma, Vesne Pavlićević i Rade Miladinović.

Ona je 18. put osvojila titulu prvaka Crne Gore u krosu.

Kukuličić je u trci seniora na 6.000 metara slavio ispred Miloša Mikića (Sparta) i Alekse Malikovića (Nikšić).

U konkurenciji cicibana najbolji su bili članovi barskog kluba Sanja, Stefan Rakočević i Mina Lukolić, kod mlađih pionira pobijedili su Lazar Bulatović (Mornar) i Anđela Vučetić (Nikšić), a kod pionira Matija Bulajić (Nikšić) i Sara Vučetić (Nikšić).

Najbrži mlađi juniori bili su Miloš Radović (Nikšić) i Jovana Vučetić (Nikšić), u konkurenciji juniora slavili su Nemanja Đurišić (Rudar) i Elzana Guberinić (Orion).

U konkurenciji veterana slavili su Vlatko Tadić (40-44, Nikšić), Sergej Tamindžija (45-59, Nikšić), Veselin Petrušić (50-54, Nikšić), Slavoljub Miladinović (55-59, Podgorica), Nikola Vukčević (60-64, Bar) i preko 65 godina Velimir Ćorović (Nikšić).

Na šampionatu, održanom na terenima na Trebjesi u tehničkoj organizaciji AK Nikšić, nastupilo je oko 130 atletičara iz 11 atletskih klubova.

Najviše medalja osvojili su atletičari Nikšića (10), drugo mjesto zauzela je Sanja (5), a treće Jedinstvo (4).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније