Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

С.В. [ Mina ]

29. 03. 2023. 18:06 >> 18:06

TEKBOL

Crnogorski dublovi bez druge faze

Crnogorski dublovi takmičenje na Evropskom tekbol turu u Podgorici završili su u grupi.

U direktnom duelu za plasman u drugi krug takmičenja Amar Kanalić i Eldan Ramović izgubili su od Belgijanaca Ženana i Gofana 2:1.

Prethodno su pobijedili Mađare Forgača i Odnoga 2:0.

Uspješni na startu bili su i Enis Lukač i Aleksandar Raković i slavili protiv Rumuna Sirgija i Dumitrua, ali su u nastavku izgubili od Bugara Zekova i Slavkova meč za prolaz.

Najbolji crnogorski dubl Andrija Jovanović i Marko Žarković slavili su protiv još jednog crnogorskog dubla Fetić i Hasanović, ali su izgubili od Čeha Petra Bunjaka i Lukasa Flaksa, koji su među 20 najboljih kombinacija na planeti.

Jovanović je kazao da je zadovoljan nastupom, navodeći da je ostvarena očekivana pobjeda u prvom meču i da se protiv Čeha nije moglo.

"Super je bilo igrati kod nas, drago nam je što je publika došla da nas podrži, bilo je sjajno nastupati pred domaćom publikom," kazao je Jovanović.

Crnogorski mješoviti parovi doživjeli su poraze u grupnoj fazi - Samir Fetić i Željka Radaković poraženi su po 2:0 od rumunske kombinacije Iljes/Mitri i mađarskog dubla Ižak i Sipos.

Oba meča izgubili su i Vaso Pejović i Sara Draganić od Amerikanaca Diaz/Greko i ukrajinskog para Terek/Sevčuk.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније