Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Л.К. [ Beta ]

31. 03. 2023. 13:58   >>  14:06

DIREKTOR ODLUČIO

Volf: Mercedes neće imati veće nadogradnje na bolidima do Imole

Direktor Mercedesa Toto Volf rekao je danas da ekipa neće obaviti veće nadogradnje na svojim bolidima prije trke za Veliku nagradu Emilije Romanje u maju.

Posle razočaravajućih rezultata u prve dvije trke u šampionatu, Mercedes je priznao da sada slijedi alternativnu filozofiju dizajna u odnosu na onu na kojoj su istrajali posle loše prošle sezone.

Volf je početkom marta rekao za Skaj da očekuje da će W14 izgledati drugačije do sredine sezone, a sada je rekao da ne očekuje velike promjene za trke u Azerbejdžanu 30. aprila ili Majamiju 7. maja, urpkos četvoronedjeljnoj pauzi koja slijedi posle trke u Australiji za vikend.

Trka za Veliku nagradu Emilije Romanje u Imoli na programu je 21. maja.

"Pravimo dobre korake, dobar je razvoj događaja, ali morate da ih pokrenete, potvrdite, proizvedete. Tako da mislim da ih nećemo predstaviti prije Imole. Želimo to da uradimo kako treba. Ne treba očekivati čudo. Naredne tri trke, uključujući Australiju, nećemo dodavati nikakve performanse, radi se o najboljim rješenjima za podešavanja, gume, da bude u pravom trenutku", rekao je Volf za Skaj.

Vozač Mercedesa Luis Hamilton osvojio je peto mjesto u prve dvije trke u sezoni, u Bahreinu i Saudijskoj Arabiji, dok je njegov timski kolega zauzeo sedmo, odnosno četvrto mjesto.

"Posle trke u Bahreinu imali smo trenutak kada je postalo mnogo jasnije. Pokušavali smo da uradimo nešto što zaista nismo mogli da otključamo i sada je prošlost jasna. Neće biti lako, biće potrebno vrijeme, ali znamo kuda idemo", rekao je Volf.

Treća trka u šampionatu za Veliku nagradu Australije na programu je u nedjelju od 7 časova u Melburnu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније