Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

И.Ш. [ Mina ]

07. 04. 2023. 14:31 >> 14:31

TEKVONDO

Crnogorski reprezentativci na kvalifikacionom turniru za Evropske igre

Bukurešt će za vikend biti domaćin kvalifikacionog turnira za plasman na Evropske igre, na kojem će nastupiti i seniorska tekvondo reprezentacija Crne Gore, saopšteno je iz Tekvondo saveza.

Crnogorski tekvondo predstavljaće pet takmičara.

Nastupiće Anđela Berišaj (do 73), Andrea Komatina (do 57) i Jelena Peruničić (do 46) u ženskoj, a Zinedin Bećović (do 68) i Vasilije Peruničić (do 74).

Predvodiće ih treneri Nikola Gegaj, Balša Radunović i Vlado Stanišić.

"Ne čeka nas lak zadatak s obzirom da su veliki ulozi i da samo prvo mjesto vodi na Evropske igre. Naši takmičari pružiće svoj maksimum i pokušaće da se domognu tog velikog takmičenja", rekao je Gegaj agenciji MINA.

Plasman na Igre u Krakovu, sa rang liste Evropske tekvondo federacije, izborilo je 14 najboljih.

Kvalifikovaće se i osvajač zlatne medalje sa kvalifikacionog turnira u Bukureštu, a listu od 16 učesnika kompletiraće predstavnik države domaćina Igara.

Sjutra, prvog dana kvalifikacionog turnira u Bukureštu, na borilište će od crnogorskih predstavnika Anđela Berišaj i Jelena Peruničić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније