Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

И.Ш. [ Mina ]

07. 04. 2023. 15:37   >>  15:37

U 16:45

Sjutra novi duel crnogorskih rukometašica protiv Norveške

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Voldi, u drugom prijateljskom meču, sa Norveškom.

Norveška je jučerašnji prvi međusobni duel u Orsti dobila 34:25.

Dueli sa zvaničnim evropskim i svjetskim šampionkama u sklopu su priprema za Svjetsko prvenstvo koje će od 30. novembra do 17. decembra biti odigrano u Švedskoj, Norveškoj i Danskoj.

Selektorka Bojana Popović za dvomeč sa Norveškom zbog povreda nije mogla da računa na golmanke Martu Batinović i Anastasiju Babović, kao i Milenu Raičević, Đurđinu Jauković, Ildu Kepić, Natašu Ćorović i Dijanu Mugošu.

Akciju je zbog mononukleoze morala da propusti i Đurđina Malović, a u nacionalni tim vratila se rukometašica mađarskog Đera Jelena Despotović.

Subotnja utakmica u Voldi počeće u 16 sati i 45 minuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније