Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

[ M.M.Lj. ]

01. 05. 2023. 10:03 >> 10:04

ŠEST ZLATNIH, DVIJE SREBRNE

Državno prvenstvo: 13 medalja za tekvondo klub Durmitor -Vrhnika

Tekvondo klub Durmitor -Vrhnika Montenegro nastupio je sa 14 takmičara na državnom prvenstvu, a osvojili su 13 medalja i to šest zlatnih, dvije srebrne i pet bronzanih.

Državno prvenstvo za sve kategorije u tekvondu A klase održano je juče u organizaciji Tekvondo Saveza Crne Gore.
Učestvovalo je 10 klubova.

Tekvondo klub Durmitor - Vrhnika Montenegro uzeo je 13 medalja.

"Zlatne medalje i status šampiona države su osvojili: Martina Pavlović, Vuk Vujičić, Viktor i Vladimir Golubović, Gordana Džaković i Miljana Jovović", saopšteno je iz tog kluba.

Srebrne medalje su osvojili Ognjen Marić koji je predao meč zbog povrede iako je, kako kažu iz kluba, vodio sve vrijeme i Milun Džaković koji je pokazao dobru borbu.

"Za pohvalu je meč Matije Pavlovića do samoga kraja neizvjestan i na poen kao i Ljeposave Glomazić, Milene Mladenović, Slobodana Peruničića, Miljana Jovovića koji su se osvojili bronzanu medalju", navodi se u saopštenju.

Nikolina Ostojić je radila dobro sa udarcima u glavu, ali je protivnica zbog novih pravila za kadete bila devet kilograma teža od nje.

"Zadovoljni smo uspjehom i sva djeca su pokazala da tek pred njima predstoji veliki uspjeh", zaključili su iz kluba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније