Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

И.Ш.

16. 05. 2023. 19:44 >> 19:44

ODLIČAN PRVI DIO SEZONE

Crnogorski bodibilderi nižu medalje u ovoj godini

Ova godina u znaku je velikih uspjeha crnogorskog bodibildinga i fitnesa.

Seriju odličnih nastupa u proljećnom dijelu sezone, naša selekcija na čelu sa trenerom Srđanom Vukičevićem krunisala je medaljama na nedavnom Evropskom prvenstu u Barseloni.

Na Evropskom prvenstvu su se posebno istakli dva člana najtrofejnijeg domaćeg kluba Maksimusa iz Bara, Almedin Bahović sa zlatom i Đorđe Radonjić sa srebrom.

Za Bakovića najveći uspjeh do sada, dominacija među dobro poznatim rivalima i ostvarenje sna, ipak aktuelni prvak Evrope ne želi tu da se zaustavi.

"Utisak je fenomenalan, trebao sam i prošle godine da osvojim, ali sada je došlo sve na svoje." izjavio je Bahović.

Debitantska sezona Đorđa Radonjića bila je izvanredna, vicešampion je u velikoj konkurenciji. Ako se po jutru dan poznaje, Radonjića čekaju veliki uspjesi.

"Takmičenje je bilo jako, dao sam 200% od sebe, izuzetno sam zadovoljan." kazao je Radonjić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније