Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

В.Г. [ Beta ]

27. 05. 2023. 22:11 >> 22:11

FORMULA 1

Lekler kažnjen dodavanjem tri pozicije, trku u Monaku počinje sa šestog mjesta

Vozač Ferarija Šarl Lekler kažnjen je danas dodavanjem tri pozicija na plasman iz kvalifikacija, pa će trku Formule 1 za Veliku nagradu Monaka početi sa šestog mjesta.

Lekler je današnje kvalifikacije završio na trećem mjestu, a kažnjen je pošto je u tunelu ometao vozača Meklarena Landa Norisa koji je bio u brzom krugu i zbog toga nije uspio da popravi rezultat i ostao je 10.

"Lekler je završio svoj poslednji krug u trećem dijelu kvalifikacija i bio je na stazi. Noris je bio u brzom krugu, stigao je Leklera na sredini tunela i očigledno je bio sputan", navodi se u saopštenju stjuarda, prenio je Skaj.

Lekler je zbog kazne pao na šesto mjesto, pa su plasman za po jedno mjesto popravili Esteban Okon iz Alpina, Karlos Sainc iz Ferarija i Luis Hamilton iz Mercedesa.

Sa prvog mjesta startovaće vodeći u generalnom plasmanu vozač Red Bula Maks Verstapen, a sa drugog Fernando Alonso iz Aston Martina.

Trka za Veliku nagradu Monaka na programu je u nedelju od 15 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније