Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Л.К. [ Beta ]

02. 06. 2023. 16:18 >> 16:35

FORMULA 1

Verstapen najbrži na prvom treningu u Španiji

Vozač Red Bula Maks Verstapen bio je najbrži na današnjem prvom slobodom treningu pred trku Formule 1 za Veliku nagradu Španije.

boxPluginImgVerstapen je najbrži krug prešao za 1:14,606 minuta, odnosno bio je za 0,768 sekundi brži od klupskog kolege Serhija Peresa.

Treće vrijeme imao je Esteban Okon u Alpini, koji je od Verstapena bio sporiji za 0,812 sekundi, dok je četvrti bio vozač Alfa Taurija Nik de Vris sa 0,898 sekundi zaostatka.

Od pete do desete pozicije su još i Pjer Gasli, Fernando Alonso, Kevin Magnusen, Šarl Lekler, Karlos Sainc i Džordž Rasel.

Drugi trening je danas od 17:00 časova.

Treći trening i kvalifikacije su na programu sjutra, dok je trka za Veliku nagradu Španije u nedjelju od 15:00 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније