Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Л.К. [ Beta ]

22. 06. 2023. 22:32 >> 22:32

SLOVENAČKI BICIKLISTA

Pogačar: Povrijedio sam se u savršeno vrijeme uoči Tur d'Fransa

Slovenački biciklista Tadej Pogačar rekao je danas da je pad sa bicikla u kome je slomio ručni zglob došao u "savršeno vrijeme" za ovogodišnji Tur d'Frans.

Dvostruki pobjednik Tura, 24-godišnji vozač ekipe UAE Emirejts, povrijedio se u aprilu u padu tokom trke Lijež-Bastonj-Lijež i imao je vremena da se odmori za prestižnu trku u Francuskoj.

"Već sam nekoliko nedjelja na drumu. U stvari, može se reći da se dogodilo u savršeno vrijeme. Naravno, nisam želio da se tako dogodi, ali pauza je bila duga i povreda me je natjerala da se više odmorim", rekao je Pogačar medijima u Emiratima.

Prije pada u Belgiji, Pogačar je pobijedio na Turu Flandrije, Amstel Gold Rejsu i u Valoni.

"Bila je to nekonvencionalna priprema uz povredu ručnog zgloba, ali je, sve u svemu, bilo dobro", naveo je Pogačar.

Tur d'Frans počinje 1. jula u Bilbau, a titulu će braniti Danac Jonas Vingegor.

Pogačar je 2020. i 2021. godine trijumfovao u toj trci, a sada je rekao da je "uzbuđen" zbog šansi za ovogodišnje takmičenje.

"Imamo sjajan tim. Biće jakih konkurenata i biće teško, ali trudićemo se", naveo je Pogačar

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније