Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

И.Ш.

24. 06. 2023. 12:36 >> 13:30

TEKVONDO

Bećović u četvrtfinalu Evropskih igara

Crnogorski tekvondo borac Zinedin Bećović plasirao se u četvrtfinale Evropskih igara u Krakovu u kategoriji do 68 kilograma.

Velika pobjeda našeg reprezentativca u dvorani Mosir u Krinica Zdroju, nad trećim nosiocem kategorije do 68 kilograma, Žavadom Alianom iz Švedske, nakon preokreta, 2:1.

Bećović je odlično ušao u meč, poveo 5:0 ali je prvu rundu izgubio sa 7:6. Izjednačena borba nastavljena je i u drugoj rundi, a u posljednjim sekundama Bećović je zadržao šansu za pobjedom sa 9:9 - poen za izjednačenje osvojio je u samoj završnici runde, koja mu je pripala sudijskom odlukom.

U trećem dijelu meča fenomenalan Bećović, stekao je osjetnu prednost na startu i uspio da je sačuva, slavio trijumf nad jednim od favorita za medalju. U trećoj rundi bilo je 7:3 za našeg borca.

U cetvrtfinalu kategorije do 68 kilograma čeka ga Francuz Teo Lusien, koji je bio bolji od Izraelca Nimroda Kriviskija 2:0.

Bećovićev meč očekuje se oko 15 sati, u slučaju pobjeda plasiraće se u polufinale i doći na pobjedu od medalje, a u slučaju poraza čekaju ga borbe za bronzu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније