Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

В.П.

10. 11. 2023. 10:37 >> 10:41

PAUERLIFTING

Otvoreni kup Prijestonice u benč presu i mrtvom dizanju sjutra na Cetinju

Kruna pauerlifting sezone u Crnoj Gori ovog je vikenda na Cetinju.

Čeka nas Otvoreni kup Prijestonice u pojedinačnim disciplinama, benč presu i mrtvom dizanju, RAW i EQ prema pravilima WRPF federacije koji organizuju naš Pauerlifting savez i Pauerlifting klub “Lovćen”. Prestižno takmičenje održaće se sjutra od 11 h. Ulaz u Sportski centar “Lovćen” biće besplatan. Očekuje se odlična konkurencija, uz učešće oko šezdeset učesnika (među njima i mlađih od osamnaest godina) i osamdeset pet nastupa. Vaganje je danas od 17 h do 18 h i sjutra, na dan takmičenja, od 8 h do 9.30 h.

Specijalna gošća ponovo će biti višestruka bodibilding šampionka i rekorderka u disciplinama snage, Natalija Kuznjecova.

Za sve ljubitelje pauerliftinga izvrsna prilika da dođu, uživaju i podrže neke od najboljih snagatora i snagatorki iz Crne Gore, regiona i inostranstva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније