Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

12. 11. 2023. 10:29 >> 10:29

MOTO GP

Trijumf Bastijaninija u Maleziji

Italijanski motociklista Enea Bastijanini pobjednik je trke za Veliku nagradu Malezije u "kraljevskoj" klasi Moto GP šampionata.

Vozač Dukatija suvereno je držao lidersku poziciju tokom čitave trke i zasluženo podigao pehar za najboljeg na stazi "Sepang".

Na drugoj poziciji trku je završio Aleks Markez na Gresiniju, dok je najniže mjesto na pobjedničkom postolju zauzeo akutelni prvak svijeta Frančesko Banjaja, motociklisti Dukatija.

Odmah iza Banjaje bio je njego rival u borbi za titulu Horhe Martin, te je razlika između njih dvojice u generalnom plasmanu sada 14 bodova u korist šampiona svijeta.

Do kraja šampionata ostala su još dva trkačka vikenda, a naredni je u Kataru sljedeće nedjelje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније