Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

М.М.Љ.

28. 11. 2023. 11:26 >> 11:46

MEDALjA IZ SARAJEVA

Tekvondistkinja Durmitor-Vrhnike Gordana Džaković vicešampionka Balkana

Kadetkinja tekvodno kluba Durmitor Vrhnika Gordana Džaković osvojila je srebro na Balkanskom prvenstvu za tekvondo koji je održan u Sarajevu.


Na takmičenju je učestvovao 531 takmičar iz 12 država.

Džaković je pod vođstvom trenera Maraševića, u okvru Nacionalnog tima, ušla u finale prethodno pobijedivši u polufinalu reprezentativku BiH. Finalnu borbu je u tijesnom rezultatu izgubila od reprezentativke Srbije.

Kadet Viktor Golubovič je za jednu kaznu izgubio medalju kao i mlađa kadetkinja Miljana Jovović zbog povrede koljena.

Mlađi kadeti Miljan Jovović i Milena Mladenović su u debitantskom nastupu, i pored dobre borbe koju su pokazali, zaustavljeni u prvom kolu.

Poslije evropskog srebra Vladimira Golubovića od prošlog mjeseca, ovo je nova u nizu rangiranih medalja i to Balkanska.

Članovi Tekvondo kluba Durmitor Vrhnika iz Žabljaka imaju dva treninga dnevno svaki dan, izuzev nedjelje, tokom cijele godine u Sportskom centru Žabljak.

Klub nikada nije imao pauze u radu i pored teških klimatskih uslova a pojedini članovi dnevno pređu i do 14 km da bi trenirali.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније