Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Л.В.

08. 12. 2023. 21:45 >> 21:54

POTPISAN UGOVOR

Crna Gora i zvanično domaćin Evropskog seniorskog prvenstva u džudou

Crna Gora će i zvanično biti domaćin Evropskog seniorskog prvenstva u džudou 2025. godine, kazali su iz Džudo saveza Crne Gore (DžSCG).

Iz DžSCG su rekli da je, nakon 75. Kongresa Evropske džudo federacije, u hotelu Hilton u Beogradu potpisan Ugovor o organizaciji šampionata starog kontinenta koje će se od 23. do 27. aprila 2025. godine održati u Podgorici.

Ugovor su svečano potpisali predsjednici Evropske džudo unije i Džudo saveza Crne Gore Laslo Tot i Jovica Rečević.

Rečević je kazao da je to veliko priznanje za Džudo savez Crne Gore, crnogorski sport kao i za Crnu Goru.

Kako je dodao, pored organizacije dva velika džudo događaja u narednoj godini, evropskih kupova za juniore i seniore u martu i septembru, DžSCG očekuje i ta najznačajnija organizacija najvećeg kontinentalnog takmičenja u 2025. godini.

“To će biti i najveće takmičenje ikada održano na teritoriji Crne Gore u nekom od olimpijskih sportova”, istakao je Rečević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније