Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

L.V.

08. 03. 2024. 19:30 >> 19:33
Čitaj mi:

POLUFINALE KUPA

Budva bolja i u revnašu: Dobar otpor Budućnosti

Odbojkaši Budve slaivili su i u revanš meču polufinala Kupa Crne Gore, pošto su u Podgorici savladali ekipu Budućnosti sa 3:0 (22:25, 25:27, 26:28).

Podgorički klub je bolje otvorio meč, poveo sa 6:3, ali onda su favorizovani gosti počeli da hvataju priključak, i na polovini seta preuzimaju inicijativu.

Odlčna igra prije svih Balše Radunovića koji je doprinosio svojoj ekipu na svim djelovima terena, i Budva osvaja prvi set.

Drugi set je tek donio dramu, pošto su "plavo-bijeli" ovoga put stizali, pa poveli, izgledalo je da imaju kontrolu i da će da privedu set kraju na 23:21, ali na kraju su ipak izgubili 27:25.

Već tada se znalo da će Budva proći u finale, a treći set je ponovo pripao gostima, doduše ponovo poslije neizvjesnog perioda u kojma se igrao poen za poen.

Imali su Podgoričani dvije prilike da dobiju set, i produže meč, ali Budva se ponovo odbranila, prije svega sjajnim blokom, i na kraju ponovo maksimalnim rezultatom izborila novo finale.

Tamo je čeka ekipa najvjerovatnije ekipa Jedinstva koja igra trenutno sa Mornarom, ali koja već vodi sa 1:0 u setovima, i veliki je favorit da osvoji i drugi set čime bi osigurala ulazak u finale.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније