Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

D.B.

19. 03. 2024. 14:56 >> 14:56
Čitaj mi:

TEKVONDO

Andrea Berišaj bez izgubljene runde do zlata

Juniorska tekvondo reprezentativka, Andrea Berišaj, osvojila je zlatnu medalju na međunarodnom turniru E2 klase u Sofiji.

Ona je u finalnom meču, kategorije do 63 kilograma, pobijedila Ukrajinku Mariju Leonovu.

Berišaj je, kao prvi nosilac u kategoriji do 63 kilograma, bila slobodna u prvom kolu, dok je u drugom pobijedila Bugarku Veroniku Žetčevu.

Borbu za zlatnu medalju izborila je pobjedom protiv Kipranke Krisilde Haralambus.

U istoj konkurenciji, u kategoriji do 49 kilograma, Vasilije Nestorović je u kategoriji do 59 kilograma pobijedio na startu Makedonca Andreja Vasilevskog, ali je u narednom kolu izgubio od prvog nosioca, Moldavca Mihaila Conosa.

Kadetkinja Lana Baletić u kategoriji do 44 kilograma, eliminisala je na startu Grkinju Eirini Kaskauti, dok je u borbi za medalju zaustavljena od Lene Milutinović iz Srbije.

"Naši borci su, bez obzira na ishod mečeva, imali odlične nastupe. Andrea je u sve tri borbe slavila bez izgubljene runde i skoro sve je pobijedila prekidom. Nastup u Sofiji bila nam je peta klupska aktivnost u ovom mjesecu. Očekuje nas još Skopje Open G1", kazao je trener podgoričkog kluba S3 Vlado Stanišić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније