Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

[ Beta ]

22. 03. 2024. 12:16 >> 12:15

NAKON "KOLEBANJA" U RED BULU

Volf: Daćemo Verstapenu vremena da razmisli da li želi da pređe u Mercedes

Direktor Mercedesa Toto Volf rekao je danas da će ekipa dati vremena aktuelnom svjetskom šampionu Maksu Verstapenu da odluči o budućnosti u Formuli 1, u sred "nekih kolebanja" u Red Bulu.

Ekipa Red Bul pogođena je skandalom nakon što je koleginica optužila direktora ekipe Kristijana Hornera za neprikladno ponašanje. Kompanija je odbacila tužbu i suspendovala ženu, a tokom čitave situacije Jos Verstapen, otac holandskog vozača, tražio je promjene u ekipi.

Mercedes mora da pronađe vozača za 2025. godinu, pošto je sedmostruki svjetski šampion Luis Hamilton odlučio da pređe u Ferari. Spekulisalo se da će Mercedes pokušati da angažuje Verstapena, koji je u četvrtak rekao da u Red Bulu namjerava da ostane do kraja ugovora, 2028. godine.

Upitan za koga će Verstapen voziti sljedeće godine, Volf je za Skaj rekao: "Kad bih znao...".

"Maks je u najbržem bolidu, a to će vozač uvijek tražiti. Mislim da je okidač za njega da razmišlja o drugim opcijama zato što ima nekih kolebanja u njegovoj ekipi. Mislim da mu moramo dati vrijeme da razmisli na koji način želi da sredi svoju budućnost, a da to mi ne poguramo", rekao je Volf.

Verstapena su u četvrtak u Melburnu pitali da li će u budućnosti potpisati za Mercrdes.

"Ne znam. Ne znam šta će se dogoditi poslije 2028. godine. Ne znam da li ću ostati u Formuli 1 ili nastaviti ili potpisati novi ugovor. Ne znam", rekao je Verstapen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније