Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N.R.

23. 03. 2024. 17:42 >> 17:42

BACANJE KUGLE

Spaić bronzani na Gran priju u Jezolu

Crnogorski bacač kugle Miloš Spaić kao trećeplasirani završio je nastup na Gran pri mitingu u italijanskom Jezolu.

Do bronzanog odličja u kategoriji F11 (osobe bez vida) došao je hicem od deset metara i 88 centimetara. Spaić, koji je i prošle godine bio bronzani u Jezolu, svoj najbolji današnji rezultat bacio je u drugoj seriji.

U ostalim serijama ostvario je rezultate 10,58; 10,81; 10,64 i 10,74, dok je u posljednjem pokušaju prestupio. Pobijedio je Hrvat Miljenko Vučić (12,21), dok je srebrni bio Grk Elefterios Ziguras (11,57).

U kategoriji F11 nastupilo je deset bacača kugle.

Spaić je Jezolu zvanično počeo takmičarsku sezonu, u kojoj ga očekuje nastup na Svjetskom prvenstvu u japanskom Kobeu i borba za paraolimpijsku vizu.

Nastup Spaića, koji je u Jezolu otputovao u pratnji trenera Igora Tomića, finansira se po programu POK za 2024. godinu, koji je podržalo Ministarstva sporta i mladih.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније