Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N. N.

27. 03. 2024. 11:52 >> 11:52

FINALE KUPA U ODBOJCI

Može li Luka Bar da uzme makar set Herceg Novom?

Bijelo Polje će u petak biti centar crnogorske odbojke, jer će se u dvorani „Nikoljac” igrati finalni mečevi Kupa u obje konkurencije.

Program će od 17 časova otvoriti odobjašice Herceg Novog i Luke Bar, koje su osvojile dva prva mjesta u EPCG Superligi.

Favorit je tim iz najsjevernije primorske opštine, koji je dominirao crnogorskom scenom ove sezone i na 22 utakmice u prvenstvu i Kupu nije izgubio ni set.

„Drugu godinu zaredom igramo finale Kupa i favoritkinje smo, a to samo po sebi nosi veliku težinu. Ali, zaista mislim da ćemo finale odigrati na najvišem nivou i da ćemo dati sve od sebe da osvojimo prvi trofej u sezoni. U jako smo dobrom ritmu i atmosfera u timu je odlična”, rekla je Ralica Vasileva.

Bugarska internacionalka, koja nosi i kapitensku traku, ističe da su Baranke pokazale klasu ove sezone.

„Luka Bar je kvalitetna, zasluženo je u finalu Kupa. Odigrale smo dvije utakmice protiv nje i znamo šta nas čeka, na šta bi trebalo da se najviše fokusiramo i sa kojom taktikom da izađemo. Poslije našeg finala igraju i muškarci, sigurno će biti dosta toga da se vidi”, poručila je Vasileva.

Kapitenka „sirena”, Dušanka Petrović, vjeruje da će finale biti zanimljivo.

„Drago mi je da smo u finalu Kupa, to je donekle i tradicija. Naporno smo trenirale u prethodnom periodu, dobro smo se spremale. Mlada smo ekipa i željna dokazivanja, nadam se da ćemo to pokazati u finalu. Nastojećemo da u utakmicu protiv Herceg Novom uđemo maksimalno fokusirane, kako bismo iskoristile svaku šansu koje nam se ukaže. Rival je iskusna ekipa i kvalitetnija od nas. Sigurna sam da borba neće izostati i da će ljubitelji odbojke u Bijelom Polju uživati”.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније