Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

[ OSCG ]

12. 04. 2024. 10:40 >> 10:42
Čitaj mi:

mini liga prve lige odbojkašica

Tempo i Gimnazijalac otvaraju 7.kolo

Sedmo kolo mini lige EPCG Prve lige odbojkašica odigraće se u subotu, 13. maja, a domaćini biće Budva, Nikšić i Berane.

Kolo će otvoriti Tempo i Gimnazijalac od 15 sati u SC “Nikšić“. Odbojkašice Gimnazijalca na vrhu su tabele mini lige sa svih šest pobjeda, dok su Nikšićanke ostvarile jedan trijumf.

Sat vremena kasnije (16h), Ivangrad 2011 dočekuje ekipu Gorštaka iz Kolašina i sali Gimnazije “Panto Mališić” u Beranama. Gorštak je na polovičnom skoru 3-3, dok je tim iz Berana bez pobjede.

U poslednjoj utakmici kola, sastaće se Budva i Top Volley u MSC u Budvi od 18 časova. Budvanke su upisale samo jedan poraz u derbiju od Gimnazijalca, dok ekipa iz Podgorice ima tri trijumfa i tri poraza.

Raspored utakmica 7. kola mini lige EPCG Prve lige odbojkašica:
Subota, 12. april

Tempo – Gimnazijalac (15h)

Ivangrad 2011 – Gorštak (16h)

Budva – Top Volley (18h)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније