Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

[ OSCG ]

15. 04. 2024. 13:21 >> 13:22
Čitaj mi:

epcg superliga

U Podgorici druge utakmice polufinala plej ofa

Druge utakmice polufinala plej-ofa EPCG Superlige odbojkašica odigraće se u Podgorici. Morača i Luka Bar sastaće se u utorak, od 20 sati, dok će se dan kasnije, u srijedu u istom terminu sastati Budućnost Volej i Herceg Novi u našem glavnom gradu.

Odbojkašice Luke Bar bile su sigurne na domaćem terenu i upisale maksimalnu pobjedu u prvom meču 3:0 (25:15, 25:10, 27:25), ali kapitenka Morače, Sara Globarević i saigračice nadaju se trijumfu i majstorici. Utakmica se igra u sali Osnovne škole “Radojica Perović” (20h).

“Svakako očekujem mnogo bolju našu igru nego u prvom susretu u Baru. Tokom prvenstva pokazali smo da možemo da igramo sa svima, naročito na našem terenu. Kompletni smo i uz dobru atmosferu idemo na pobjedu”, kazala je Globarević.

“Sirene”, nakon finala Kupa, priželjkuju još jedno finale u ovoj sezoni, kazala je kapitenka plavo-bijelih, Dušanka Petrović.

“Pred nama je druga utakmica polufinala plej-ofa protiv ekipe Morače. Mislim da smo u ovom momentu kvalitetnija ekipa što smo pokazali i u prvoj utakmici. Nadam se da ćemo odigrati dobro i plasirati se u još jedno finale.

Druga utakmica između odbojkašica Budućnost Volej-a i Herceg Novog odigraće se srijedu u sali Medicinske škole, takođe, od 20 sati. U prvom susretu slavio je branilac titule rezultatom 3:0 (25:18, 25:19, 25:17).

Iako su u ovom susretu favorit Novljanke, koje tokom sezone nisu ispustile ni set, Mileva Magdelinić kaže da se u taboru Budućnosti nadaju dobroj utakmici na domaćem terenu.

“Očekuje nas još jedna teška utakmica sa favoritom. Smatram da smo u petak pružile dobar otpor, međutim naše greške su nas koštale u tom drugom setu kada smo držale razliku od 16:11 i na kraju ispustile taj set. Iako smo veoma mlada ekipa, pokazale smo da možemo da igramo sa starijim i iskusnijim timom, a nadam se da ćemo poraditi na svojim nedostacima i pružiti dobru partiju u srijedu na domaćem terenu”, rekla je kapitenka podgoričkog tima.

Branilac titule je drugu godinu zaredom bez izgubljenog seta, ali bez obzira na to, kapitenka Novljanki kaže da nema opuštanja pred utakmicu u Glavnom gradu, jer ekipa Budućnosti zna kako da im napravi probleme.

“Očekujemo još jednu zanimljivu utakmicu u Podgorici. Ekipa Budućnosti igra sa velikom željom, što im donekle pomaže u svim elementima. Ako mi ne budemo igrali na 110% mogu da nam prave probleme, što su i pokazale u prvom meču. Moramo da pokažemo karakter i da otvorimo meč na najbolji način. U prvoj utakmici imali smo previše grešaka i sada moramo da ih minimiziramo da bismo poboljšali našu igru", kazala je Vaileva.

Raspored 2. utakmice polufinala plej ofa EPCG Superlige odbojkašica

Utorak, 16. april

Morača – Luka Bar (20h)

Srijeda, 17. april

Budućnost Volley – Herceg Novi (20h)

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније