Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N.R. / OSCG

29. 04. 2024. 18:26 >> 18:44

ZA ULAZAK U SUPERLIGU

Rudar dočekuje Budvu u drugom meču baraža

Odbojkašice Rudara i Budve odigraće drugu utakmicu baraža za EPCG Superligu u utorak, 30. aprila od 17 sati u SC “Ada” u Pljevljima i odlučiti o posljednjem učesniku najjačeg takmičenja za narednu sezonu.

U prvoj utakmici Budva je slavila maksimalnim rezultatom 3:0 (25:20, 25:23, 25:21) u Budvi. Odbojkašicama Nataše Marković potrebna je pobjeda u najviše četiri seta kod kuće kako bi u revanšu izborile zlatni set.

Odbojkašice Budve osvojile su drugo mjesto u EPCG Prvoj ligi, nakon što su upisale samo dva poraza od Gimnazijalca u okviru mini lige. Rudar je pobjedom nad Galeb Liko Soho Group-om u poslednjem kolu EPCG Superlige izbjegao direktno ispadanje, pa svoje šanse za mjesto u eliti traži kroz baraž.

Ekipi Budve dovoljna su dva seta u Pljevljima kako bi ispisala istoriju kluba i prvi put se plasirala u EPCG Superligu.

Rudar i Budva sastajali su se prošle sezone, takođe u borbi za mjesto u eliti – bolje su bile Pljevljakinje u polufinalu plej-ofa EPCG Prve lige, pošto su slavile 3:0 kod kuće i 3:2 u gostima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније