Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Vladimir Popović

05. 05. 2024. 20:23 >> 21:10

Bodibilding i fitnes

Magdalena Radonjić apsolutna šampionka Evrope

Crnogorska reprezentativka u bodibildingu i fitnesu (kategorija „wellness“) Magdalena Radonjić nova je apsolutna šampionka Evrope.

Na prvenstvu u španskoj Santa Suzani u Barseloni pod okriljem IFBB-ja, najveće fitnes i bodibilding federacije svijeta, Radonjić je dominirala u odličnoj konkurenciji, pojavom i formom oduševila sve prisutne i ubjedljivo osvojila titulu apsolutne evropske prvakinje ispisavši novu stranicu istorije „čeličnog sporta“ na ovim prostorima.

Uspjeh karijere za članicu kluba „Maximus“ iz Bara ostvaren je u saradnji s trenerom Vladicom Jovanovićem i selektorom Srđanom Vukićevićem koji su ponovo obavili odličan posao, pa u Crnu Goru stiže još jedna evropska kruna poslije one Đorđija Radonjića, Magdaleninog brata, koji se u četvrtak popeo na najviši stepenik pobjedničkog postolja i osvojio svoju drugu titulu šampiona Evrope zaredom u kategoriji „games classic bodybuilding (+175 cm)“.

Sve u svemu, aktuelno Evropsko prvenstvo potvrda je da je crnogorski bodibilding i fitnes na pravom putu, rezultati su za ponos i divljenje i svakako jak vjetar u leđa budućim uspjesima na najvećoj svjetskoj sceni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније