Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

05. 05. 2024. 21:25 >> 21:26

SAVLADALE VERO VOLEJ U FINALU

Odbojkašice Koneljana pokorile Evropu

Gotovo perfektna sezona odbojkašica Koneljana završena je na najljepši mogući način - osvajanjem Lige šampiona.

Tim Danijelea Santarelija je u finalu u Antaliji savladao milanski Vero volej 3:2 (25:14, 23:25, 25:19, 19:25, 15:9) i zaokružio sezonu sa četiri pehara, jer je i šampion, osvajač Kupa i Superkupa Italije.

Izabel Hak sa 23 i Ketrin Plamer sa 21 poenom su vodile svoj tim do trijumfa, dok je na drugoj strani najefikasnija bila korektorka Paula Egonu sa 19, ali i za njene standarde očajnim procentom realizovanih napada - svega 27 odsto.

Koneljano je od finala prošlogodišnjeg plej-ofa Serije A baš protiv Vero voleja vezao čak 45 pobjeda, prije nego što je u polufinalu ovogodišnjeg šampionata Italije izgubio od Novare 3:2.

U majstorici je slavio 3:0, potom na startu finala izgubio i od Skandićija, ali je seriju završio sa 3:1 u trijumfima.

Zanimljivo, ovo mu je treća pobjeda u finalima nad Vero volejom ove sezone, jer ga je savladao i u Superkupu i u Kupu Italije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније