Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Vladimir Popović

06. 05. 2024. 12:27 >> 12:29
Čitaj mi:

Pauerlifting

Našim predstavnicima deset zlata i srebro na Otvorenom prvenstvu Hrvatske

Crnogorski pauerlifting tim imao je odlično izdanje na subotnjem Otvorenom prvenstvu Hrvatske u benč presu i mrtvom dizanju u Gospiću u organizaciji kluba „Rux“ i pod okriljem WUAP-a (World United Amateur Powerlifting).

Naši su nastupili u osmočlanom sastavu i svi su osvojili medalje (deset zlata i srebro).

U mrtvom dizanju u juniorskoj kategoriji do 125 kg apsolutno najjači je Stefan Simićević s 305 kg, Nemanja Medenica zauzeo je drugo mjesto s 290 kg, dok je Tomo Jovović bio prvi u juniorskoj kategoriji do 110 kg s podignutih 240 kg. Među veteranima Nikola Lazović najuspješniji u kategoriji do 110 kg s rezultatom 280 kg. U istoj konkurenciji dvostruka pobjeda Jasmina Kočana s 235 kg u mrtvom dizanju i 140 kg u benč presu. Među juniorima u benč presu izdvojio se Luka Arsović sa 190 kg u kategoriji do 110 kg.

Kod dama Ana Božović apsolutno najjača u mrtvom dizanju sa 165 kg, uz benč pres 67,5 kg u kategoriji do 82,5 kg, kao i tinejdžerka Ena Hot u kategoriji +82,5 kg s rezultatima 125 kg u mrtvom dizanju i 42,5 kg u benč presu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније