Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Mina [ Objavio: O.Z. ]

21. 04. 2017. 11:39 >> 11:20

SPISAK ZA SLOVAČKU

Pozvani Borozan, Lipovina i Simić

Selektor muške seniorske rukometne reprezentacije Crne Gore, Dragan Đukić, objavio je danas spisak rukometaša za mečeve sa Slovačkom, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj. Među kandidatima za nacionalni tim nalaze se i Vladan Lipovina, Vuko Borozan i Nebojša Simić.

Prvi duel na programu je 3. maja u Hlohovecu, dok je revanš tri dana kasnije u Bijelom Polju.

Đukić je pozvao 20 rukometaša, među kojima su i Vladan Lipovina i Vuko Borozan koji su ranije saopštili da neće nastupati za reprezentaciju dok se, kako su kazali, ne promijeni stanje u Savezu na bolje.

Pozvan je i Nebojša Simić, koji je ranije najavio da neće igrati za crnogorsku reprezentaciju.

Reprezentacija će se okupiti 30. aprila u Podgorici.

Na spisku su:

golmani - Rade Mijatović (Meškov Brest), Nebojša Simić (Kristijanštad) i Mile Mijušković (Benidorm);

krila - Miloš Vujović (Tatabanja), Igor Marković (Komlo), Mirko Majić (Borac), Marko Lasica (Politehnika) i Mirko Radović (Valans)

pivoti - Nemanja Grbović (Cegled), Nebojša Simović (Balmazujvaroš) i Marko Čampar (Satu Mare);

Bekovi - Igor Radojević (Eger), Vasko Ševaljević (Tuluz), Miloš Božović (Tatabanja), Vuko Borozan (Vardar), Žarko Pejović (Dankerk), Božo Anđelić (Cegled), Stefan Čavor (Veclar), Ivan Perišić (Cegled) Vladan Lipovina (Al Nasr).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније