Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Mina ]

19. 01. 2021. 14:08 >> 14:08

RUKOMET

Budućnost sjutra gost Vlčee

Rukometašice Budućnosti igraće sjutra u Vlčei protiv rumunske ekipe Ramniku Vlčea odgođenu utakmicu sedmog kola DELO EHF Lige šampiona.

Utakmica je trebalo da bude odigrana 8. novembra prošle godine, ali je odgođena zbog pozitivnih slučajeva na koronavirus u rumunskom timu.

Podgorički tim osvajanjem boda u prošlom kolu praktično je obezbijedio plasman u osminu finala.

Prvi međusobni duel u Podgorici domaćin je dobio 29:28.

Trener Bojana Popović kazala je da Budućnost nije favorit na gostujućem terenu bez obzira na to ko je protivnik, imajući u vidu sastav koji trenutno ima.

"Ponovo ćemo se ponašati na način da se spremimo na najbolji način, da se borimo i da ispravimo neke stvari koje su nam se dešavale u Brestu, svedemo greške na minimum, prije svega u fazi vraćanja. U tom segmentu moramo da budemo postavljeni, fokusiraniji, a imamo iskustvo iz prvog meča protiv Vlčee, kada smo se uvjerili da oni to kažnjavaju i postižu lake golove", rekla je Popović.

Ona je istakla da je neće zavarati trenutno stanje na tabeli i činjenica da je Vlčea u dosadašnjih sedam mečeva ostvarila samo jednu pobjedu i to proteklog vikenda na gostovanju ekipi Podravke u Koprivnici.

"Imali su dosta pehova ove sezone, u svim mečevima im je nedostajalo po nekoliko igračica. Poremetila ih je situacija sa koronavirusom i povrede nekih igračica, ali imaju iskusnu ekipu koja posjeduje kvalitet. Igraju nezgodno i možda su i opasniji od Bresta, jer igraju sigurnu igru, na zicer, pokazuju veliku istrajnost u napadu", rekla je Popović.

Duel u Vlčei počeće u 17 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније