Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

02. 05. 2021. 20:21 >> 22:33
2

PLASMAN NA EP

Čestitke "lavovima" na novom uspjehu

Nakon ostvarenog plasmana na Evropsko prvenstvo (EP) koje će naredne godine biti odigrano u Mađarskoj i Slovačkoj, stižu čestitke muškoj rukometnoj reprezentaciji.

Crnogorski rukometaši savladali su danas u Podgorici, u šestom kolu osme kvalifikacione grupe, selekciju Rumunije 23:19 i kao drugoplasirani izborili plasman na šampionat.

"Bravo, naši hrabri lavovi! Peti uzastopni plasman na EP veliki je uspjeh na ponos svih građana Crne Gore", naveo je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović na Tviteru.

On je kazao da su svojom igrom, ljubavlju prema reprezentativnom dresu, predanošću i prepoznatljivom borbom, zaslužili da budu među najboljima u Evropi.

"Crna Gora je svim srcem uz vas", poručio je Đukanović.

Premijer Zdravko Krivokapić kazao je da su rukometaši pokazali kako se bori i igra za reprezentaciju.

"Bravo, Lavovi! Plasmanom na EP napravili ste još jedan veliki uspjeh za crnogorski rukomet! Pokazali ste kako se bori i igra za reprezentaciju! Uvjeren sam da ćete i na Evropskom prvenstvu pokazati da ste zasluženo dio elite. Srećno", naveo je Krivokapić na Tviteru.

Čestitke je uputio i vicepremijer Dritan Abazović.

"Lavovski, kako smo i navikli. Izvanredna generacija sa ogromnim potencijalom", naveo je Abazović na Tviteru.

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić uvjeren je da će "lavovi" dostojno predstavljati Crnu Goru.

"Hrabro srce, čelična volja i neizmjeran talenat još jednom su naše lavove odveli u odabrano društvo rukometnog sporta starog kontinenta, u kojem će nas, ubijeđeni smo, dostojno predstavljati", napisao je Bečić.

Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta uputilo je čestitku rukometašima povodom plasmana na Evropsko prvenstvo.

Direktor Uprave za sport i mlade Vasilije Lalošević uputio je čestitke našoj muškoj rukometnoj reprezentaciji.

"U ime Uprave za sport i mlade i moje lično ime, srdačno čestitam našim "Lavovima" na ogromnom uspjehu koji su postigli za našu državu. S ponosom možemo reći da su naši sportisti najbolji crnogorski brend, što vi u kontinuitetu svojom predanošću i dokazujete. Uvjeren sam da ćete nas i na narednim takmičenjima dostojanstveno i hrabro predstavljati, kao što ste uvijek i radili", poručuje Lalošević.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније