Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Izvor: Mina ]

04. 08. 2021. 17:01 >> 17:02

U PODGORICI

Sjutra start EP za rukometašice

Podgorica će od sjutra do 15. avgusta biti domaćin Evropskog prvenstva za rukometašice do 17 godina, na kojem će nastupiti i reprezentacija Crne Gore, saopšteno je iz Rukometnog saveza.


Šampionat će okupiti 16 najboljih reprezentacija Starog kontinenta, podijeljenih u četiri grupe.

Crna Gora će igrati u A grupi sa Danskom, Austrijom i Švajcarskom.

Rivali u B grupi biće Švedska, Rusija, Hrvatska i Slovenija, u C grupi igraće Mađarska, Norveška, Slovačka i Portugal, a u D grupi Francuska, Njemačka, Rumunija i Češka.

Plasman u glavnu rundu izboriće dvije prvoplasirane selekcije iz grupe.

Saopošteno je da je, u skladu sa važećim epidemiološkim mjerama Ministarstva zdravlja, prisustvo publike sportskim manifestacijama u zatvorenom prostoru biti moguće samo uz posjedovanje najmanje jednog od sljedećih elemenata Nacionalne digitalne COVID potvrde.

"Kompletno vakcinisan/a ili vakcinisan/a jednom dozom vakcine protiv COVID-19, negativan PCR test na SARS-Cov-2 ne stariji od 72 sata, dokaz da je osoba preboljela COVID-19 (prošlo ne manje od 14 dana i ne više od 180 dana od pozitivnog PCR ili brzog antigenskog testa) ili negativan antigenski brzi test-BAT ne stariji od 48h", saopšteno je iz Rukometnog saveza.

Navodi se da je broj gledalaca u Sportskom centru
Morača i dvorani Verde, u kojima će biti igrane utakmice prvenstva, ograničen i ne može biti veći od 30 odsto od broja mjesta za sjedjenje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније