Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

O.Z.

06. 12. 2021. 15:45 >> 16:07

POKAZALE KARAKTER

Babović: Pokazale da smo najjače kada smo najranjivije

Pobjedom nad Angolom, crnogorske rukometašice su izborile plasman u narednu fazu Svjetskog prvenstva u Španiji bez obzira na ishod duela protiv Franuske u posljednjem kolu.

"Jako smo srećni prije svega jer ovo znači praktično prolazak u drugu fazu. Odigrali smo u svim segmentima jako dobro, pokazale smo taj karakter po kom smo prepoznatljive i zašto smo lavice. Nije bilo lako uzdići se poslije poraza od Slovenije, ali smo pokazale da možemo i da vrijedimo iako smo u podmlađenom sastavu", kazala je golmanka Anastasija Babović.

Nije bilo psihički lako juriti pobjedu.

"Znale smo da moramo da pobijedimo i da stignemo do određene gol-razlike, kako bismo osigurale prolaz. Bilo je teško, ali smo pokazale da smo najjače kada smo najranjivije. Iako smo mlade, na karakter i volju možemo da napravimo mnogo. Spremne smo za drugu fazu", izjavila je Babović.

Na kraju prve faze "lavice" igrati protiv Francuskinja.

"To je reprezentacija koja je u posljednjih deset godina u vrhu, ali to ništa ne mora da znači. Dosta se puta pokazalo da protivnik koji je jači na papiru ne mora to da bude na terenu. Moramo da se borimo da pokažemo naš karakter. Biće težak meč, u svakom segmentu biti jako naporno, ali daćemo sve od sebe", kazala je Babović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније