Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

13. 12. 2021. 18:55 >> 19:01
2

IGRA ZA CG POSEBAN MOTIV

Radičević: Želja mi je da se oprostim pred našim navijačima

Naša najbolja igračica Jovanka Radičević rekla je da je tužna, ali i ponosna na nastup ženske rukometne selekcije Crne Gore na Svjetskom prvenstvu.

"Tužna sam, jer sva borbenost, želja i karakter nisu donijeli bar još jednu pobjedu. Ponosna sam i srećna što svaka dala sve od sebe, što smo tri sedmice živjele kao porodica i pokušavale poslije svakog poraza da vidimo šta nije bilo dobro, šta bi trebalo ispraviti. Davale smo se jedna drugoj nesebično, ponosna sam na djevojke. Prvi put neke su na velikom takmičenju, to je veliko iskustvo. Sigurno je moglo mnogo bolje, ali ima potencijala", kazala je Radičević.

Kazala je da rezultati nove, podmlađene, reprezentacije ne mogu da dođu preko noći.

"Potrebno je puno da se radi, rezultati se ne prave preko noći. Nismo bile kompletne, ali je moglo bolje. Nijedna ekipa nije nas baš nadigrala, ali su rotacije rivala u drugoj fazi doprinijele da ne ostvarimo pobjedu, jer je većina nas igrala 60 minuta", kazala je Radičević.

Nije sigurna da li će igrati naredne godine na Evropskom prvenstvu. Crna Gora je domaćin jedne od grupa.

"Ne želim još ništa da pričam i obećavam, vjerujem da ću igrati. Iskreno, želja mi je i bila da se oprostim pred našim navijačima. Igrati za Crnu Goru za mene je poseban motiv, a uvijek ću biti najveća podrška djevojkama, igrala ili ne", zaključila je.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније