Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.V. [ Mina ]

03. 03. 2022. 16:36   >>  16:37

UGOVORI NA DVIJE GODINE

Raičević ponovo u Budućnosti, stiže i Brazilka Kardoso

Crnogorska reprezentativka Milena Raičević i Brazilka Adriana Kardoso de Kastro u naredne dvije godine nosiće dres Budućnost Bemaksa, saopšteno je iz podgoričkog rukometnog kluba.

Raičević se poslije sezone u turskom Kastamonuu, vraća u klub čiji dres je prethodno nosila od početka karijere i sa kojim ima dva trofeja Lige šampiona.

"Suvišno je govoriti koliko dolazak jedne od šest zvijezda najtrofejnijeg crnogorskog kluba znači za tim Bojane Popović, jer se radi o igračici koja je godinama na najvišem nivou u evropskom rukometu", piše u saopštenju podgoričkog kluba.

Navodi se da da su, uz Raičević, na dvogodišnju vjernost obavezala i desno krilo Kardoso de Kastro.

Brazilka u Podgoricu stiže iz francuskog Meca.

Nastupala je i za reprezentaciju Brazila, a prije Meca, bila je članica španske Bera Bere.

Uprava kluba ranije je dogovorila nastavak saradnje sa francuskom golmankom Armel Atingre, kao i crnogorskim reprezentativkama Ivonom Pavićević i Ninom Bulatović.

Kao pojačanje stigla je i juniorska reprezentativka Bugarske Mari Plamenova Tomova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније