Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

P.R. [ Mina ]

07. 04. 2022. 14:29 >> 14:33

TREĆI SPONZORSKI UGOVOR

Kodio novi sponzor RSCG

Kompanija Kodio, koja se bavi informacionim tehnologijama, do kraja januara naredne godine podržavaće aktivnosti Rukometnog saveza Crne Gore (RSCG) i reprezentativnih selekcija.

Ugovor su potpisali predsjednik Saveza Petar Kapisoda i izvršni direktor kompanije David Koroev.

"Ugovorom je pedviđeno i da će novi sponzor podržavati takmičenja u uzrastu pionira i pionirki rođenih 2006. i 2008. godine, pa će zvanični naziv takmičenja u narednom periodu biti Kodio Pionirska liga Crne Gore", piše u saopštenju.

To je treći sponzorski ugovor potpisan u ovoj godini, nakon produžetka saradnje sa kompanijama Bemax i SBbet.

"Time se potvrđuje da uspješne i društveno odgovorne kompanije prepoznaju rad Saveza, ulažu u razvoj našeg rukometa i pružaju aktivnostima reprezentativnih selekcija na međunarodnoj sceni", dodaje se u saopštenju RSCG.

Kapisoda je kazao da vjeruje da je to samo početak uspješne i saradnje na duže staze, jer zajednički može da se radi na ostvarivanju poslovnih i sportskih ciljeva.

"Naročito ističem činjenicu da će pionirske lige u narednom periodu u svom nazivu nositi ime novog sponzora Saveza. Na taj način Kodio šalje lijepu poruku da posebnu pažnju poklanja onim generacijama koje su budućnost crnogorskog rukometa“, kazao je Kapisoda.

Predstavnik kompanije Kodio Dragan Knežević kazao je da su radili pametno i da imaju motiv da biraju koga će prijateljski i iskreno podržati u ostvarenju njegovih ciljeva.

"Volimo da programiramo i nastupamo na svjetskom tržištu i to nam ide dobro, dok vi volite da igrate rukomet i ponosno predstavljate Crnu Goru na svim međunarodnim takmičenjima i to vam vrhunski ide. Zato smo danas tu, da vas podržimo kad treba, da nastavite da igrate ravnopravno sa najboljim svjetskim reprezentacijama", rekao je on.

Knežević je poželio da svi zajedno slavimo uspjehe svih selekcija, dočekujemo i ispraćamo rukomentne velesile i pronosimo glas o uspjehu crnogorskog rukometa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније