Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

O.Z.

17. 04. 2022. 20:37   >>  20:39 3

PLASMAN NA SP VELIKI USPJEH

Državni zvaničnici čestitali "lavovima"

Najistaknutiji državni zvaničnici i predstavnici političkih partija čestitali su rukometnoj reprezentaciji Crne Gore povodom plasmana na Svjetsko prvenstvo (SP).

Crnogorski predsjednik Milo Đukanović na Tviteru naveo da je riječ o "još jednoj velikoj pobjedi u veličanstvenoj atmosferi".

"Naši lavovi, kao i uvijek, hrabro i bespoštedno s državnim grbom na grudima. Radost nacije kad igraju rukometaši posebna je vrijednost i ove pobjede, ovog velikog uspjeha. Crna Gora je uvijek uz vas", poručio je Đukanović.

Premijer Zdravko Krivokapić kazao je da pobjede rukometaša nadahnjuju.

"Sve čestitke našim rukometašima na pobjedi i plasmanu na Svjetsko prvenstvo. Vaši uspjesi vraćaju nam vjeru u požrtvovanost, trud i želju! Vaši trijumfi nadahnjuju! Želim vam puno uspjeha na velikom takmičenju", napisao je Krivokapić na Tviteru.

Čestitku je uputio i potpredsjendik Vlade Dritan Abazović.

"Čestitke našim rukometašima na zasluženom i lavovski izborenom plasmanu na Svjetsko prvenstvo. Idemo dalje, još jače!!! ", poručio je Abazović.

Nakon velikog uspjeha "lavova", čestitke su uputili i predsjednici pojednici parlamentarnih stranaka, ministri u Vladi...

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније