Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

B.B. [ Mina ]

18. 05. 2022. 20:51 >> 20:55

SBB PRVA CRNOGORSKA LIGA

Budućnost odbranila trofej

Rukometašice Budućnosti Bemax osvojile su titulu prvaka u SBBet Prvoj Crnogorskoj ligi.

Izabranice trenera Bojane Popović pobijedile su danas u Podgorici, u drugom meču finala, ekipu Rudara 41:15 (21:6) i sa dva trijumfa osvojila trofej.

Budućnost Bemax je u prvom meču koji je odigran u nedjelju slavila 31:12.

Za najtrofejniji crnogorski klub to je 15 titula prvaka nakon obnove nezavisnosti, a ukupno 33. naslov namijenjen najboljem timu u državi, računajući i one osvojene u SFRJ, SRJ i SCG.

U oba meča baraža, Budućnost je potvrdila da je najbolji tim u državi i bez problema slavila ubjedljive pobjede protiv tima koji je filijala učesnika Lige šampiona, a koji predvodi Maja Savić.

Najefikasnija u pobjedničkom timu bile su Matea Pletikosić i Gordana Marsenić sa po sedam golova, dok su po pet puta mrežu zatresle Katarina Džaferović i Nikolina Vukčević.

Igračica utakmice je golmanka Armel Atingre sa 19 odbrana, a sjajna je bila i 16- godišnja Dunja Šarančić koje je za samo 15 minuta na terenu upisala sedam intervencija.

Pobjednički pehar kapitenki Budućnosti Bemax Ivoni Pavićević uručio je predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније