Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

A.M. [ Mina ]

15. 06. 2022. 14:29   >>  14:32

PORUČIO LALOŠEVIĆ

Rukometašice simbol najvećih sportskih uspjeha Crne Gore

Crnogorske rukometašice simbol su najvećih sportskih uspjeha Crne Gore, kazao je ministar sporta i mladih Vasilije Lalošević.

On je danas ugostio crnogorsku rukometašicu Anđelu Bulatović, koja je ove godine stekla pravo na doživotnu mjesečnu naknadu na osnovu statusa sportistkinje sa vrhunskim reprezentativnim rezultatom.

"Prijemom i uručenjem plakete za doprinos razvoju crnogorskog sporta Anđeli Bulatović država želi da pokaže da vrednuje vrhunske rezultate koji su naši sportisti postigli u prethodnom periodu", kazao je Lalošević.

Bulatović se zahvalila ministru Laloševiću na prijemu i kazala da je ohrabruje takav odnos države prema zaslužnim sportistima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније