Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

P.R.

26. 06. 2022. 22:09   >>  22:17 1

SP U SLOVENIJI

Mlade "lavice" srušile Francusku

Crna Gora je savladala Francusku 25:24 (12:11) na startu glavne runde Svjetskog prvenstva za igračice do 20 godina koje se održava u Sloveniji.

To je treća pobjeda izabranica trenera Igora Markovića na planetarnoj smotri, nakon što su u grupnoj fazi savadale Argentinu i Italiju, a jedini poraz doživjele na startu od Danske.

Naš nacionalni tim nakon prvog kola glavne runde ima dva boda, koliko ima i Danska, Norveška je lider grupe sa tri, dok je Francuska na posljednjem mjestu sa bodom.

Crna Gora je tako došla u priliku da se u utorak protiv Norveške bori za plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva!

U duelu protiv Francuske, naše juniorke su još jednom potvrdile izuzetan potencijal, tokom čitavog meča sjajno su parirale favorizovanom protivniku, a u trenucima odluke pokazale karakter i došle do velike pobjede.

Gordana Marsenić je bila najefikasnija sa sedam golova, dok su Nađa Kadović i Anastasija Marsenić postigle po pet.

Andrijana Popović i Ana Radović po tri puta su zatresle protivničku mrežu, a u strijelce su se još upisale Suzana Zečević i Anastasija Krivokapić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније