Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

O.Z. [ Mina ]

20. 08. 2022. 20:15 >> 20:12

UBJEDLJIV TRIJUMF

Nova pobjeda rukometašica Budućnosti u pripremnom periodu

Rukometašice Budućnost Bemaksa pobijedile su večeras u Podgorici, u pripremnom meču, prvaka Srbije, Železničar iz Inđije 41:25 (22:13).

To je drugi trijumf podgoričkog tima, nakon što je slavio i protiv slovenačkog Krima 23:21.

Budućnost je već u petom minutu povela 7:3, u devetom je bilo 12:4, a prvi put dvocifrenu prednost stekla je u 25. kada je na semaforu pisalo 21:11.

U nastavku su priliku dobile sve igračice, a najefikasnija je bila Ivona Pavićević sa devet golova.

Nina Bulatović je postigla šest, a Matea Pletikosić i Ivana Godeč po pet.

Istakla se i Armel Atinge sa 10, dok je Jovana Kadović upisala četiri odbrane.

U duelu protiv Železničara, trener Bojana Popović nije mogla da računa na povrijeđene Nikolinu Vukčević i Vanesu Agović.

Budućnost u ponedjeljak putuje u Ljubljanu, na "uzvratnu posjetu" ekipi Krima sa kojom će odraditi zajednički trening i odigrati kontrolnu utakmicu.

Za 26. i 27. avgust je planiran nastup na Memorijalnom turniru Josip-Bepo Samardžija u Koprivnici, a 10. septembra je prvi meč u Ligi šampiona protiv Kastamonua u Turskoj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније