Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

С.В.

29. 01. 2023. 20:25 >> 20:20

NOVO PRAVILO

EHF: "Čelendž“ na raspolaganju trenerima od F4 Lige šampiona

Izvršni komitet Evropske rukometne federacije predložio je da trener može da zatraži čelendž jednom po meču, a sudije bi nakon toga pregledale situaciju sa video reprizom i potvrdile ili preinačile svoju prethodnu odluku. To pravilo važilo bi do kraja ove sezone i dalje.

Čelendž trenera se može koristiti samo u mečevima sa video riplejom na raspolaganju.

U slučaju da sve relevantne komisije EHF-au potpunosti odobre ovaj koncept na sastanku u martu, prva opcija za implementaciju bi bila na Fajnal foru, koji se igra u Budimpešti i Kelnu u junu 2023.

Dakle, treneri bi imali pravo na jedan čelendž po utakmici, bez sankcija u slučaju da je čelendž neuspješan.

Ovo se odnosi na EHF takmičenja na najvišem nivou.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније