Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

С.В.

08. 02. 2023. 17:49 >> 18:36
1

POJASNILA ULOGU

Bulatović: Nisam sportska direktorka Budućnosti, nego menadžerka kluba

Katarina Bulatović, legenda crnogorskog rukometa, saopštila je da će u Budućnosti ipak biti sportska menadžerka, a ne direktorica.

Ona je objasnila je to zbog toga što ulogu sportske direktorice obavlja u Crnogorskom olimpijskom komitetu.

"Iako iznenađena pozivom uprave ŽRK Budućnost Bemax da budem sportska direktorica kluba, čast mi je i zadovoljstvo da kao sportska direktorica Crnogorskog olimpijskog komiteta dam doprinos u narednoj sezoni klubu kome pripadam i u kome sam dosegla najveće sportske visine. Sa pozicije sportskog menadžera kluba želim da, dovođenjem novih igračica i motivisanjem već prisutnih, uz podršku uprave, sponzora i prijatelja, prizovemo onu atmosferu kad je ‘Morača’ bila neosvojiva tvrđava i da "izvezemo" još jednu zlatnu zvjezdicu iznad našeg grba”, kazala je Bulatović i dodala:

"Želim da napomenem da ovim svojim volonterskim angažmanom i kao član olimpijske porodice radim ujedno na ojačavanju ekipe koja će naredne godine u Parizu jurišati na medalju”, poručila je.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније