Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

С.В. [ Mina ]

08. 03. 2023. 11:01   >>  11:04

NAREDNA TRI DANA

Budućnost na zajedničkim pripremama sa Krimom

Rukometašice Budućnost Bemaksa naredna tri dana odradiće zajedničke pripreme sa Krimom za mečeve osmine finala EHF Lige šampiona.

Slovenački predstavnik predvođen nekadašnjim trenerom našeg kluba Draganom Adžićem danas stiže u Podgoricu, planiran je zajednički trening, a već sjutra i kontrolni meč u Sportskom centru Morača.

Zajednički trening dva tima odradiće i u petak, a tri dana zajedničkog rada, biće uvertira za ono što ih uskoro očekuje u eliminacionoj rundi elitnog takmičenja.

Budućnost Bemax će prvi duel osmine finala protiv mađarskog FTC-a odigrati 18. marta u Bemaksa areni, dok je revanš u Erdu na programu sedam dana kasnije.

Krim će u osmini finala igrati protiv rumunskog Rapida iz Bukurešta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније