Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ M.M.Lj. ]

29. 04. 2023. 10:03 >> 11:45
1

VLADO ŠOLA

"Mijenjao bih neke svoje medalje da osvojim jednu sa Crnom Gorom"

Selektor muške rukometne reprezentacije Crne Gore Vlado Šola kazao je da bi mijenjao neke svoje medalje za jednu sa reprezentacijom Crne Gore kao selektor. On je u emisiji "Dobro jutro Crna Goro" istakao da će na sjutrašnjoj utakmici protiv Bosne i Hercegovine naši rukometaši težiti pobjedi.

"Ja sam ovdje u ulozi jednog selektora, jednog trenera, i volio bih, i dao bih neke svoje medalje da osvojim medalju kao selektor sa Crnom Gorom, ili kasnije, jednog dana, sa mojom reprezentacijom", kazao je Šola. 

On je istakao da su naši rukometaši jutros preskočili trening, kako bi bili sveži za sjutrašnju utakmicu protiv BiH. 

"Od ponedjeljka imali smo dvije utakmice i sedam treninga, to je za kratak vremenski period jako puno. Umor je najveći neprijatelj sportistima. Tako da smo procijenili da je najpametnije da preskočimo jutarnji trening da bismo imali svježnu za sjutra", kazao je on.

Zadovoljan je pobjedom protiv Kosova iako zbog umora igrači nijesu pokazali "lepršavost" kao protiv Slovenije i ganjali bolji rezultat.

"Sjutra igramo protiv Bosne i Hercegovine. Opet ćemo težiti pobjedi, a ne nekoj ljepoti. Moramo probati da isprofilišemo neke mlade igrače koji dolaze u priliku da se pokažu u velikim utakmicama", kazao je Šola.

Kazao je da će sjutra igrati Dragašević, ali da ne mogu pustiti sve mlade igrače u isto vrijeme, da rezultat ne bi trpio. 

Smatra da Crna Gora ima veliki potencijal među igračima,te da smatra da može prestići velike ekipe kao što je Slovenija. 

Zahvalio se navijačima koji dostojanstveno podržavaju svoje sportiste.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније